START Autósiskola - NAGYKANIZSA - A B C D E M jogosítvány

START AutĂłsiskola

START Autósiskola Zalaegerszeg, Jogosítvány minden kategóriából, Személygépkocsi, Motor, Tehergépkocsi, Autóbusz, Elsősegély tanfolyam, Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok és vizsgák.
Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok, vizsgák, elsősegély tanfolyam és vizsgáztatás.
Veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó, ADR tanácsadás Nagykanizsa, Zalaegerszeg, ADR tanácsadás és oktatás, tanfolyam és vizsgáztatás.
START Autósiskola Nagykanizsa, Jogosítvány minden kategóriából, Személygépkocsi, Motor, Tehergépkocsi, Autóbusz, Elsősegély tanfolyam, Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok és vizsgák.

START Autósiskola Nagykanizsa, Jogosítvány minden kategóriából, Személygépkocsi, Motor, Tehergépkocsi, Autóbusz, Elsősegély tanfolyam, Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok és vizsgák. START Autósiskola Zalaegerszeg, Jogosítvány minden kategóriából, Személygépkocsi, Motor, Tehergépkocsi, Autóbusz, Elsősegély tanfolyam, Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok és vizsgák. Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok, vizsgák, elsősegély tanfolyam és vizsgáztatás. Veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó, ADR tanácsadás Nagykanizsa, Zalaegerszeg, ADR tanácsadás és oktatás, tanfolyam és vizsgáztatás.

"D" AUTÓBUSZ

KÖVETKEZŐ C, C+E, D kategóriás TANFOLYAM időpontja:

e-learning formában folyamatos

Ha szeretne többet megtudni a képzésről, hívja a 30/435-1875 telefonszámot.


 

start autósiskola nagykanizsa
MAN

Vezetői engedély "D" kategória:
 
Autóbusz, valamint az autóbuszból és könnyű pótkocsiból álló járműszerelvény, valamint: segédmotoros kerékpár, mezőgazdasági vontató és pótkocsija, lassú jármű és nehéz pótkocsija, kerti traktor, állati erővel vont jármű.

Tanfolyamra az vehető fel, aki:
 
 Autósiskola Nagykanizsa  21. életévét betöltötte, vagy annál legfeljebb 6 hónappal fiatalabb.
 Autósiskola Nagykanizsa  Érvényes "C" kategóriás vezetői engedélye van.
 Autósiskola Nagykanizsa  Az előzetes egészségi alkalmassági 2. csoportú vizsgálaton megfelelt.
 

Az elméleti foglalkozásokon a részvétel kötelező, amennyiben valamelyik tantárgy foglalkozásán a tanuló hiányzik, azt a konzultáció keretén belül köteles pótolni. A konzultációs órákért többletköltséget nem számolunk fel. Ebben az esetben elméleti vizsgára csak az elmulasztott órák pótlása után bocsátható.

Elméleti vizsgára bocsátható, aki:

 Autósiskola Nagykanizsa  21. életévét betöltötte, vagy annál legfeljebb 3 hónappal fiatalabb.
 Autósiskola Nagykanizsa  A tanfolyam elméleti részét igazoltan elvégezte.
 Autósiskola Nagykanizsa  Vizsgától való eltiltás hatálya alatt nem áll.
 Autósiskola Nagykanizsa  Alapvizsgára az elméleti vizsgadíjat befizette.

GYAKORLATI VEZETÉS OKTATÁSA CSAK SIKERES ELMÉLETI VIZSGA UTÁN KEZDHETŐ MEG!

A gyakorlati oktatáshoz autóbuszt az Autósiskola biztosít.


START Oktatási Kft. 8800 NAGYKANIZSA, Arany J. u. 8., Telefon: 93/325-973, 30/435-1875
web: www.startoktatas.eu e-mail: start@startoktatas.eu
START Autósiskola - NAGYKANIZSA - A B C D E M jogosítvány