START Autósiskola - NAGYKANIZSA - A B C D E M jogosítvány

START AutĂłsiskola

START Autósiskola Zalaegerszeg, Jogosítvány minden kategóriából, Személygépkocsi, Motor, Tehergépkocsi, Autóbusz, Elsősegély tanfolyam, Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok és vizsgák.
Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok, vizsgák, elsősegély tanfolyam és vizsgáztatás.
Veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó, ADR tanácsadás Nagykanizsa, Zalaegerszeg, ADR tanácsadás és oktatás, tanfolyam és vizsgáztatás.
START Autósiskola Nagykanizsa, Jogosítvány minden kategóriából, Személygépkocsi, Motor, Tehergépkocsi, Autóbusz, Elsősegély tanfolyam, Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok és vizsgák.

START Autósiskola Nagykanizsa, Jogosítvány minden kategóriából, Személygépkocsi, Motor, Tehergépkocsi, Autóbusz, Elsősegély tanfolyam, Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok és vizsgák. START Autósiskola Zalaegerszeg, Jogosítvány minden kategóriából, Személygépkocsi, Motor, Tehergépkocsi, Autóbusz, Elsősegély tanfolyam, Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok és vizsgák. Árufuvarozó GKI, Személyszállító GKI, ADR tanácsadás és oktatás, OKJ-s gépkezelő tanfolyamok, vizsgák, elsősegély tanfolyam és vizsgáztatás. Veszélyes áru szállítási biztonsági tanácsadó, ADR tanácsadás Nagykanizsa, Zalaegerszeg, ADR tanácsadás és oktatás, tanfolyam és vizsgáztatás.

"B" SZEMÉLYGÉPKOCSI

KÖVETKEZŐ B kategóriás és motoros TANFOLYAM időpontja:

 ! VÁLTOZÁS !

A járványügyi helyzetre való tekintettel irodánk a mai naptól ZÁRVA tart!

2020.03.19. naptól visszavonásig felfüggeszti a közlekedési hatóság a jármûvezető és közúti közlekedési szakemberek vizsgáit.

Információt az alábbi elérhetőségeken tudunk adni!

Fogadunk e-learning képzésre regisztáricókat!

Vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

 

HA nincs időd elméleti tanfolyamra járni, akkor válaszhatsz
e-learning képzést is, így helytől és időtől függetlenül otthon végezheted el a jogosítványhoz szükséges elméleti tanfolyamot.

 


Jelentkezéskor szükséges:
 
 Autósiskola Nagykanizsa személy igazolvány és lakcímkártya, 1 fokú 1 csoportú orvosi alkalmassági háziorvostól
 Autósiskola Nagykanizsa a közoktatásról szóló törvény szerinti alapfokú iskolai végzettséget megszerezte, és ezt eredeti dokumentummal igazolni tudja. (eredeti 8 általános iskolai bizonyítvány
)

Vezetői engedély "B" kategória:
 
A 3500 kg-ot meg nem haladó megengedett legnagyobb össztömegű gépkocsi, amelyben a vezetőülésén kívül legfeljebb 8 állandó ülőhely van. Az ilyen gépkocsiból és 750 kg megengedett legnagyobb össztömeget meg nem haladó pótkocsiból álló járműszerelvény. Az ilyen gépkocsiból és nehézpótkocsiból álló járműszerelvény, feltéve, hogy a nehézpótkocsi megengedett legnagyobb össztömege nem haladja meg a vonógépkocsi saját tömegét, és az összekapcsolt járművek megengedett legnagyobb együttes össztömege sem haladja meg a 3500 kg-ot. Valamint: segédmotoros kerékpár, mezőgazdasági vontató és pótkocsija, lassú jármű és nehézpótkocsija, kerti traktor, állati erővel vont jármű.

 
Kezdő vezető:
 
A nemzetközi kategóriában szerzett vezetési jogosultság első alkalommal történő megszerzésének napjától számított két évig a vezetői engedély kezdő vezetői engedélynek minősül. A kezdő vezetői engedéllyel az "A" kategóriára és az "A1" alkategóriára érvényesített bejegyzéssel utas nem szállítható, a "B" kategóriára érvényesített bejegyzéssel pótkocsi nem vontatható. A vezetői engedély a járművezető 18. életévének betöltéséig csak belföldön történő járművezetésre jogosít.

Tanfolyamra az vehető fel, aki:
 
 Autósiskola Nagykanizsa  Az előírt életkornál (17 év) legfeljebb 6 hónappal fiatalabb.
 Autósiskola Nagykanizsa  Az előzetes egészségi alkalmassági vizsgálaton megfelelt.
 

Autósiskolánknál a KRESZ vizsga megfelelési arányát rendkívül magas, mert a kötelezőn felüli elméleti oktatás óraszámait a tanfolyamon résztvevők képessége és tudása függvényében alakítjuk a sikeres vizsgafelkészítés érdekében!

Az elméleti foglalkozásokon a részvétel kötelező, amennyiben valamelyik tantárgy foglalkozásán a tanuló hiányzik, azt a konzultáció keretén belül köteles pótolni. A konzultációs órákért többletköltséget nem számolunk fel. Ebben az esetben elméleti vizsgára csak az elmulasztott órák pótlása után bocsátható.

Mivel a hétközi és hétvégi tanfolyamok párhuzamosan folynak, ezért a másik tanfolyamon lehetséges a témakör pótlása.

Elméleti vizsgára bocsátható, aki:

17. életévét betöltötte, vagy annál 3 hónappal fiatalabb, a tanfolyam elméleti részét igazoltan elvégezte.

Az első vizsgeseményig az adott tanfolyam megkezdésétől számított kevesebb, mint 9 hónap telt el.

Vizsgától való eltiltás hatálya alatt nem áll.

Alapvizsgára az elméleti vizsgadíjat befizette.

Amennyiben a tanuló a tanfolyam megkezdésétől számított 12 hónapon belül nem tesz sikeres elméleti vizsgát, csak a teljes tanfolyam megismétlését követően jelenthető ismételten elméleti vizsgára. Az addig befizetett tan-, és vizsgadíjai elvesznek.

GYAKORLATI VEZETÉS OKTATÁSA CSAK SIKERES ELMÉLETI VIZSGA UTÁN KEZDHETŐ MEG!

A sikeres elméleti vizsga után a tanuló választhat gyakorlati oktatót ill. autótípust.

 
Gyakorlati vizsgáit a sikeres elméleti vizsgától számított kettő éven belül kell letenni.

 

 

START Oktatási Kft. 8800 NAGYKANIZSA, Arany J. u. 8., Telefon: 93/325-973, 30/435-1875
web: www.startoktatas.eu e-mail: start@startoktatas.eu
START Autósiskola - NAGYKANIZSA - A B C D E M jogosítvány